Markowitz & Mellencamp

Vakgebieden

Authentiek

Wij zijn authentieke, zelfverzekerde professionals met passie voor onze klanten en ons eigen vakgebied.

Gedreven

Wij zijn advocaten die willen weten wat er bij onze klanten gebeurt, niet alleen omdat we geïnteresseerd en nieuwsgierig zijn

Vooruitstrevend

Op deze wijze zorgen we voor betekenisvolle samenwerkingen en duurzame groei van ondernemingen.

Deskundig

Wij werken vanuit het uitgangspunt dat het meer energie geeft om de mogelijkheden te benadrukken en te onderzoeken.

Dichtbij

Wij staan dichtbij, zijn laagdrempelig en geloven dat we met onze (brede) aanpak het verschil maken.

Verbindend

Wij creëren graag platforms waarop onze partners, onze klanten en wij elkaar kunnen vinden.

Over ons kantoor

De sectoren waar wij ons op focussen zijn franchise, fashion, ICT & privacy en flexibele arbeidsrelaties. Omdat deze sectoren continu in beweging zijn, veranderen de regels en dus ook onze rol als advocaat. Daar zijn we ons van bewust. Om ‘het ideale kantoor van nu’ te blijven, zijn we veeleisend naar onszelf. We hebben keuzes gemaakt voor specifieke branches en sectoren, en investeren daarom gericht in kennis en expertise. Zo zijn we in staat problemen voor onze cliënten te voorkomen, voordat ze ontstaan. Bovendien begrijpen we onze cliënt en zijn sector daardoor goed.

 

We staan daarbij erg open voor frisse ideeën. Sterker nog: van onze mensen verwachten we dat ze elkaar voeden met vernieuwende visies en daar scherpe discussies over voeren.

Firm Partners

Lisa Clarys

Lisa studeerde Recht en ICT aan de Universiteit van Leuven met focus op het IT en intellectuele eigendomsrecht. Zij koos voor deze studierichting omdat zij de advocatuur wilde beoefenen op het snijvlak van creativiteit, technologie en recht. In 2012 startte zij haar carrière bij een middelgroot advocatenkantoor in het oosten van het land en werkte daarna bij een gespecialiseerd niche advocatenkantoor in Gent.

Nico Verstraten

Nico adviseert toonaangevende bedrijven over de bescherming van ontwerpen, de opbouw van hun merkportfolio en de exploitatie daarvan. Dit advies varieert van de vormgeving en exploitatie van designmeubelen, verpakkingsmateriaal en kledingontwerpen tot nieuwe onlinemarktconcepten en sponsorovereenkomsten. Daarbij treedt ze op tegen inbreuk op deze ontwerpen en concepten, of bijvoorbeeld tegen misleidende reclame-uitingen.

Anton Spijkers

Gedurende zijn studie heeft Anton gewerkt voor een aantal verschillende advocatenkantoren, waar zij haar passie voor de advocatuur heeft ontwikkeld. Tijdens zijn stage werd deze passie nogmaals bevestigd. Tijdens zijn master heeft Anton in het bestuur gezeten van een studievereniging die zich bezighoudt met het organiseren van activiteiten die de band tussen studenten en de arbeidsmarkt versterkt.

Contact Us

(212) 336-1440-556

76 Fifth Av. New York, NY 10153

info@contact.com